W Radomiu wystartowała Akademia Zdrowego Żywienia prowadzona przez Magdalenę Ciesielską-Dwojak. Zainaugurowały ją warsztaty „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Chętnych na edukację zdrowotną nie brakuje, dlatego warsztaty powtórzymy już wkrótce.
Akademia Zdrowego Żywienia to pierwsza w Radomiu szkoła zdrowego gotowania. Niezwykła, bo na warsztatach teoretycznych i praktycznych uczestnicy uczą się m.in. tego, jakich składników nie należy ze sobą łączyć, jak zdrowo się odżywiać i przyrządzać prawdziwe smakołyki z ekologicznych produktów.
Zachęcamy również do przeczytania relacji z warsztatów na stronie Gazety Wyborczej.
- …a następnie przeszliśmy do praktycznego zastosowania zdrowych nawyków żywieniowych 🙂
- Przygotowaliśmy makaron z cukinii…
- …z sosem bolognese 🙂
- …i wiele innych zdrowych przysmaków 🙂
- Zgrana drużyna to podstawa
- Co dwie głowy to nie jedna 🙂
- Zgrana drużyna to podstawa
- Nie zabrakło dobrej zabawy 🙂
- Zgrana drużyna to podstawa
Zostaw komentarz