Ozorki jagnięce-5-6 szt
Marchew-2 szt
Seler-1 szt
Por 1 szt
Jarmuż-2-3 garsci
Imbir
Pieprz,sol, jesli ktos moze to chilli
Mleko kokosowe-200ml
Smalec z gesi
Ozorki umyłam, przełożyłam do garnka dodałam liść laurowy, ziele angielskie, dolałam wody i zagotowałam na małym ogniu ok 2h (zrobiłam to wieczorem, dzień wcześniej). Rano zimne obrałam ze skory, pokroiłam w paseczki. Marchew i seler pokroiłam w słupki, wrzuciłam na patelnie z dodatkiem smalcu gęsiego poddusiłam chwile, dodałam por oraz jarmuż, dolałam ok 150 ml wody, całość dusiłam kilka minut do miękkości, dodałam pokrojone ozorki a następnie mleko kokosowe oraz przyprawy chwilkę gotując:) Oczywiście musiałam spróbować 10 razy i smak wyśmienity:)
Everything is very open with a really clear description of the challenges.
It was really informative. Your site is very helpful. Many
thanks for sharing!