Mielona wołowina z cukinią, papryką i pomidorami posypana dużą ilością zieleniny.
150 g mielonej wolowiny
Papryka czerwona i żółta ok. 100g
Pomidor 1 duża sztuka
Cebula
Cukinia – 50 g
Naturalne zioła tymianek, majeranek, bazylia, sól himalajska i pieprz
Masło klarowane

Na rozgrzaną patelnię wrzucam masło oraz cebulę, duszę kilka minut. Dodaje zmieloną wołowinę, duszę do miękkości od czasu do czasu podlewając wodą, dodaję pomidora bez skórki, sól i pieprz. Na drugiej patelni duszę świeżą paprykę pokrojoną w kostkę oraz cukinię. Kolejno dorzucam naturalne przyprawy i duszę przez kilka minut. Mieszam, aby sie nie przypaliło, zestawiam z palnika, mięso łaczę z warzywami, całość posypuję zieleniną: natka selera i pietruszki